Nog eens 10 Nederlandse illustrators die je echt moet volgen op Instagram

Een lijstje van 10 Nederlandse illustrators die je echt moet volgen op Instagram is echt veel te weinig. We hebben zo veel getalenteerde illustrators in Nederland dat ik na mijn vorige blog post ‘10 Nederlandse illustrators die je echt moet volgen op Instagram‘ nog lang niet klaar was met mijn lijstje met mijn all time favorite Nederlandse illustrators. Dus bij deze nog eens 10 Nederlandse illustrators die je echt zou moeten volgen op Instagram.

1. @studiosilvana

Ik vind de stijl van Silvana zo mooi. ⭐️ De kleuren, het gevoel, alles. Ik heb haar een hele tijd geleden leren kennen door de portretten die ze maakte, maar ben er in de tijd dat ik haar volg achter gekomen dat ze zó veel meer kan! Voor mij in ieder geval een grote inspiratiebron.

2. @charlotte_bruijn

Dit is toch ge-wel-dig? 😍 Ik ben zo zo zo verliefd op de stijl van Charlotte. Het is zo schattig, kleurrijk en mooi. Ik hoef er verder ook geen woorden meer vuil aan te maken, toch?

3. @annestalinski

Als iemand een unieke stijl heeft, dan is dat Anne wel! You love it or you hate it, maar ik hou er echt van en volg dus ook met liefde haar account. 😍

4. @sam_loman

Ik word altijd zó vrolijk van de posts van Sam. Ze zijn zo leuk en kleurrijk dat je wel een lach op je gezicht moet krijgen! 🌈 Ook Sam is een illustrator die ik al ontzettend lang volg en ze gaat nooit vervelen. Dat zegt genoeg toch?

5. @schetsboekjevanlonneke

Ontdek samen met Lonneke jouw tekenstijl door mee toe doen aan haar bijna dagelijkse challenges. Ze post om de dag een challenge en de dag erna haar uitwerking. Het is zó leuk om te zien hoe ze aan het ontdekken is en ik kijk altijd graag naar de verschillende illustraties die ze maakt. Zeker de moeite waard! 😊

6. @full_of_freckles_illustrations

Oké, ze is dan wel half Belgisch, maar toch kon ze niet ontbreken in mijn lijstje van favoriete Nederlandse illustratoren. De illustraties van Sanne gaan allemaal over body positivity en dat vind ik prachtig! You go girl! ❤️

7. @goudenlijntjes

Anne is een actieve Instastory maakster en dat werkt super inspirerend. Dagelijks geniet ik van haar vrolijke persoonlijkheid. Ze maakt ”sketchjournal” illustraties en deelt zo nu en dan haar gedachtes middels een gedicht zoals hieronder. Erg leuk om te gaan volgen dus! ☺️

8. @thuisbijmuis

Niet echt een illustrator account, maar wel bomvol hele leuke illustraties van het karakter Muis. Ik volg in ieder geval vol plezier dit account vanwege de te schattige illustraties. 🐭😍

9. @studio.elleaime

Toen ik las dat Lisa alle illustraties in haar boek ‘Post voor Oscar’ met knipsels heeft gemaakt, kon ik niets anders dan diepe respect voor haar opbrengen. Wat een werk moet daar ik gezeten hebben, maar daar mag het resultaat ook wel naar zijn! Niet alleen dit boek ziet er fantastisch uit, maar eigenlijk gewoon alles wat ze maakt. Je hebt er ook groot fan bij hoor, Lisa! 🤩

10. @bymariadesign

Maria maakt echt zulke leuke kaarten dat ik haar wel toe moest voegen aan deze lijst. Ik haal zelf altijd veel inspiratie uit haar kaarten en posts. Niet alleen leuk als je interesse hebt in kaarten, maar ook gewoon als illustrator. 🤗

En hier komt (weer) een stukje schaamteloze zelfpromotie. Want hoewel ik mezelf al als een soort 11de Nederlandse Illustrator aan de vorige blog heb toegevoegd, vind ik dat ik dat hier ook best weer mag doen. Dus… volg je mij al op Instagram?

Wie zijn jouw favoriete illustrators op Instagram? Nederlands of niet, ik ben nieuwsgierig. Laat het weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *