365 days drawing challenge: mei

Als goed voornemen van dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om voor een jaar lang elke dag iets te tekenen. Wat het precies is maakt niks uit. Van volledige illustraties tot mini schetsen; als ik maar even die pen vast heb gehad. Het leek me leuk om de voortgang ook op mijn blog te delen, dus dat ga ik nu per maand doen! In deze blog vind je de hoogtepunten van mei.

5 mei: Bevrijdingsdag

Een bloemetje voor de vrijheid! Vandaag vierden we Bevrijdingsdag en dat verdient wel een bos mooie bloemen. 💐

8 mei 2021: Angstig, reizen en yeti

Beter laat dan nooit! Ik was deze afgelopen dagen druk met projecten die ik niet kon delen, dus helaas een dagje “te laat” voor de @fridaydoodleclub prompts van deze week (anxious, commuting en yeti). Gelukkig is hij er daardoor niet minder leuk op geworden haha! 🤗

18 mei: Bang, lezen en zeemeermin

Hierbij mijn versie van de prompts frightened, reading en mermaid voor @fridaydoodleclub.🧜‍♀️ Ik vind hem best heel leuk geworden zo! Al moet ik denk ik wel serieus eens een zeemeermin gaan tekenen die geen groene vin en paarse schelpen heeft. Zou opgroeien met De kleine zeemeermin daar iets mee te maken hebben? 😅

26 mei: Klein, verstoppen en aardappel

Een hele simpele voor de prompt van @fridaydoodleclub voor deze week maar wel een hele leuke! Ik zag dit geweldige verstop idee en móest het als inspiratie gebruiken voor de prompts van deze week (tiny, hiding en potato). 🥔

Weer een maand met weinig hoogtepunten. Ik zit nog steeds in een bijzonder inspiratieloze periode, dus maak weinig vrij werk op dit moment. Inmiddels ben ik op het punt dat ik moet stoppen mezelf schuldig te voelen en er maar ‘gewoon’ doorheen moet bikkelen. Dus hopelijk binnenkort weer meer leuke illustraties om te delen. Ben je benieuwd naar alle illustraties die ik maak en deel? Volg me dan op Instagram!

Oh en wil je voor jezelf of voor je bedrijf ook een toffe illustratie door mij laten maken? Neem dan contact met mij op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *