365 days drawing challenge: april

Als goed voornemen van dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om voor een jaar lang elke dag iets te tekenen. Wat het precies is maakt niks uit. Van volledige illustraties tot mini schetsen; als ik maar even die pen vast heb gehad. Het leek me leuk om de voortgang ook op mijn blog te delen, dus dat ga ik nu per maand doen! In deze blog vind je de hoogtepunten van april.

4 april 2021: Spookt, praten en food truck

Deze week waren de prompts voor @fridaydoodleclub een hele uitdaging haha. Want wat doe je in hemelsnaam met spookt, praten en food truck?! Deze jongen had in ieder geval geen pratende hamburger verwacht toen hij wat te eten ging halen haha. 🍔

12 april 2021: Retro, dromend en eenhoorn

Wat hier nou precies gebeurd is weet ik ook niet! 😂 Voor @fridaydoodleclub van deze week maakte ik deze retro, dromende eenhoorn en tja, wat zal ik er over zeggen haha… 🦄 Het is me best een excentriek karakter geworden en ik durf voorzichtig te zeggen dat ik hem wel leuk vind… denk ik? Nou ja, ik ben weer lekker aan het tekenen geweest en dat is het belangrijkst. 🙈

18 april 2021: Verlegen, kleurend en melkverpakking

Ik maakte met de prompts bashful, coloring en milk carton van @fridaydoodleclub dit té schattige karaktertje. Ik vind het zo leuk om door deze challenges wat “gekke” dingen uit te proberen. Zonder had ik waarschijnlijk nooit een melk pak als karakter getekend haha! 😅

25 april 2021: Zelfvoldaan, breien en piraat

Another day, another @fridaydoodleclub prompt challenge! Dit is nog ongeveer het enige wat ik de laatste tijd post op Instagram haha. Maar dat is oké. Deze tijd heb ik even nodig! Goed, deze breiende piraat dus.. is ‘ie niet lief?! Met de prompts smug, knitting en pirate kun je ook niet anders dan een lieve piraat tekenen toch haha. 🧶

26 april 2021: Koningsdag

KONINGSDAG! 👑 Op deze dag vierden we al voor het tweede jaar op rij “Corona-proof” Koningsdag in ons kikkerlandje. Heb jij wat leuks gedaan om het te vieren?

Zoals je ziet, heb ik deze maand weinig hoogtepunten om te delen. Dat komt mede omdat ik even heel weinig inspiratie heb. Ik teken nog wel echt elke dag, maar soms doe ik meerdere dagen over een simpele illustratie (of werk ik aan een opdracht). Daardoor zijn er uiteindelijk minder illustraties die echt af zijn en ik kan/wil delen op Instagram (en dus ook hier). Ben je benieuwd naar meer van mijn illustraties? Volg me dan op Instagram, daar post ik nog veel meer!

Oh en wil je voor jezelf of voor je bedrijf ook een toffe illustratie door mij laten maken? Neem dan contact met mij op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *