NaNoWriMo 2022: 40.000 woorden update

Ik doe dit jaar mee aan NaNoWriMo 2022! En de meeste dagen schrijven zitten er alweer op. Volgens de planning zou ik op donderdag 24 november 40.000 woorden geschreven moeten hebben. Is dat gelukt? Dat lees je in deze blog!

Mijn NaNoWriMo project

Voor ik begin nog even een korte opfrisser over mijn NaNoWriMo project.

Project Nachtmerrie

Doelgroep: Jeugdboek 10+

Genres: Fantasy, Avontuur

Project samenvatting: Op onverklaarbare wijze weten enkele van de meest gevaarlijke nachtmerriemonsters te ontsnappen uit het Hoofdkwartier van de Nachtmerriebestrijders. Wanneer Finn en Bo met hun school op veldexcursie zijn in een droom, komt een van die nachtmerriemonsters plots opdraven in diezelfde droom. Door de chaos die ontstaat, raken Finn en Bo de rest van de klas kwijt en zitten ze vast in een letterlijke nachtmerrie. Komen ze op tijd uit de nachtmerrie voor het nachtmerriemonster ook wel bekend als ‘het Zwarte Gat’ de droom met daarin Finn en Bo opslokt?

Heb ik het doel behaald?

Het is vandaag vrijdag 25 november, wat zou moeten betekenen dat ik per gister 40.000 woorden geschreven zou moeten hebben om op schema te blijven. En ik kan mededelen dat het is…

Mislukt…

Aan het eind van donderdag 24 november had ik een totaal van 30.076 woorden geschreven en dat betekent dat ik heel erg ver achter loop.

Een overzicht

Bij deze een overzicht van het aantal woorden dat ik per dag de afgelopen dagen heb geschreven:

Zaterdag 19 november: 0 woorden

Zondag 20 november: 0 woorden

Maandag 21 november: 0 woorden

Dinsdag 22 november: 0 woorden

Woensdag 23 november: 0 woorden

Donderdag 24 november: 4.286 woorden

Mijn bevindingen tot nu toe

Zoals je in mijn vorige update hebt kunnen lezen, is het schrijven vanwege familieomstandigheden in de soep gelopen. Mijn hoofd stond er niet naar en ik had er ook geen tijd voor over. De kans is dan ook klein dat ik de 50.000 woorden nog ga halen.

Toch wil ik nog een poging wagen om er zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Ik vind het zonde om de challenge helemaal op te geven, zeker omdat ik net zo lekker in het verhaal zat. Nu alle hectiek enigszins achter de rug is, ga ik mijn vrije tijd weer spenderen aan het schrijven van dit verhaal.

Voor nu even geen bevindingen dus. Alleen een korte uitleg.

Ik hoop jullie bij de allerlaatste update weer wat meer te kunnen vertellen.

Volg me op de NaNoWriMo website

Vind je het leuk om mijn proces te volgen op de NaNoWriMo website? Dan kun je me hier toevoegen als vriend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *