NaNoWriMo 2022: 30.000 woorden update

Ik doe dit jaar mee aan NaNoWriMo 2022! En de eerste dagen schrijven zitten er alweer op. Volgens de planning zou ik op vrijdag 18 november de eerste 30.000 woorden geschreven moeten hebben. Is dat gelukt? Dat lees je in deze blog!

Mijn NaNoWriMo project

Voor ik begin nog even een korte opfrisser over mijn NaNoWriMo project.

Project Nachtmerrie

Doelgroep: Jeugdboek 10+

Genres: Fantasy, Avontuur

Project samenvatting: Op onverklaarbare wijze weten enkele van de meest gevaarlijke nachtmerriemonsters te ontsnappen uit het Hoofdkwartier van de Nachtmerriebestrijders. Wanneer Finn en Bo met hun school op veldexcursie zijn in een droom, komt een van die nachtmerriemonsters plots opdraven in diezelfde droom. Door de chaos die ontstaat, raken Finn en Bo de rest van de klas kwijt en zitten ze vast in een letterlijke nachtmerrie. Komen ze op tijd uit de nachtmerrie voor het nachtmerriemonster ook wel bekend als ‘het Zwarte Gat’ de droom met daarin Finn en Bo opslokt?

Heb ik het doel behaald?

Het is vandaag zondag 20 november, wat zou moeten betekenen dat ik per eergisteren 30.000 woorden geschreven zou moeten hebben om op schema te blijven. En ik kan mededelen dat het is…

Mislukt…

Aan het eind van vrijdag 18 november had ik een totaal van 25.790 woorden geschreven en dat betekent dus dat ik een behoorlijke achterstand heb opgelopen.

Een overzicht

Bij deze een overzicht van het aantal woorden dat ik per dag de afgelopen dagen heb geschreven:

Zondag 13 november: 1.242 woorden

Maandag 14 november: 440 woorden

Dinsdag 15 november: 2.196 woorden

Woensdag 16 november: 1.103 woorden

Donderdag 17 november: 409 woorden

Vrijdag 18 november: 0 woorden

Mijn bevindingen tot nu toe

Vanwege privé omstandigheden heb ik al een paar dagen niks meer geschreven. Ik loop dus inmiddels behoorlijk achter op schema en krijg daar meteen dikke stress van. Ik wil het allerliefste deze NaNoWriMo challenge succesvol volbrengen, maar de privé omstandigheden gaan echt even voor. Natuurlijk ga ik het proberen om in flinke inhaalslag te maken wanneer ik daar weer tijd voor heb, maar voor nu staat schrijven heel even op een laag pitje…

Over de woorden die ik wel heb kunnen schrijven de afgelopen dagen was ik overigens wel heel tevreden. Ik liep tijdens de vorige update soms nog een klein beetje vast, maar ik heb de smaak weer helemaal te pakken en heb weer allerlei ideeën om het verhaal nog beter te maken.

Toch zal ik voor nu even wat rustiger aandoen. Ik hou het dan ook kort bij deze update en hoop jullie bij de volgende weer wat uitgebreider bij te praten. Tot dan!

Volg me op de NaNoWriMo website

Vind je het leuk om mijn proces te volgen op de NaNoWriMo website? Dan kun je me hier toevoegen als vriend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *