Mijn 2021 als illustrator in Instagram posts

2021 was net zoals 2020 voor iedereen een gek jaar. Naast de enorme dieptepunten van dit jaar heb ik ook een aantal hele mooie hoogtepunten gehad. In deze blog zie je mijn 2021 als illustrator in Instagram posts.

365 days drawing challenge

2021 is het jaar waarin ik begon met de 365 days drawing challenge en mezelf voornam om dit jaar elke dag te tekenen. *spoiler* dat is helaas niet gelukt… Maar het was wel een belangrijk en leuk deel van mijn jaar!

Realistische portretten

2021 is het jaar waarin ik besloot om weer wat meer te gaan oefenen met het maken van realistische portretten.

Nieuwe technieken

2021 is het jaar waarin ik experimenteerde met nieuwe technieken en daardoor eindelijk een achtergrond stijl vond waar ik tevreden mee was.

Lily’s lancering

2021 is het jaar waarin ik ein-de-lijk de kaarten van Lily heb durven laten drukken én heb gelanceerd.

Focus op illustreren

2021 is het jaar waarin ik besloot om me met mijn bedrijf alleen nog maar te focussen op illustreren.

Character design

2021 is het jaar waarin ik ontzettend veel oefende met het illustreren van karakters dankzij de Friday Doodle Club én de 365 Days Drawing Challenge.

Portretten

2021 is het jaar waarin ik weer een aantal prachtige portretten heb mogen maken. Waaronder deze van een gezin dat ik in 2019 ook al een keer tekende. Wat een verschil hè?

Redraw

2021 is het jaar waarin ik nogmaals een illustratie opnieuw tekende om te zien hoe veel ik geleerd had als illustrator. Zie hieronder het nieuwste resultaat en klik vooral even op het pijltje naar rechts als je wilt zien welke illustraties ik in de jaren hiervoor heb getekend.

Rust en ruimte

2021 is het jaar waarin ik gedwongen moest toegeven aan een periode met wat meer rust en ruimte. Daardoor kon ik helaas de 365 Days Drawing Challenge niet doorzetten, maar de rust heeft wel geholpen om daarna weer de motivatie te vinden. Iedereen heeft wel eens wat rust nodig!

Lily’s eerste verjaardag

2021 is het jaar waarin Lily al één heel jaar bestaat. Wat vliegt de tijd! Lees hier meer over haar ontstaan als je daar nieuwsgierig naar bent.

DritDigitalPrints op Etsy

2021 is het jaar waarin ik een Etsy shop ben gestart met digitale prints. Spannend maar zo leuk!

Halve Sarah!

2021 is het jaar waarin ik 25 kaarsjes mocht uitblazen! 🎂

Samenwerking Shero

2021 is het jaar waarin ik ben gestart met een prachtige samenwerking met Shero. 😍

Familie portret

2021 is het jaar dat ik voor kerst voor het derde jaar op rij een familie portret maakte. Ik verbaas me elk jaar weer over het verschil en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt het jaar daarvoor. Dank jullie wel voor weer een prachtig jaar lieve familie! ❤️

Gelukkig nieuwjaar!

Ik kan bijna de tekst van vorig jaar woord voor woord overnemen… Het was helaas geen mooier, gezonder en gelukkiger jaar dan 2020 (bedankt Corrie). Toch was het een jaar waar ik als illustrator veel van heb geleerd en er op werk vlak hoe dan ook toch een feestje van heb geprobeerd te maken. Deze keer dan wel een mooier, gezonder en gelukkiger jaar alsjeblieft?! 🙏

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *