Een frisse start in 2023

Mijn bedrijf bestaat aankomend jaar al 5 jaar. Ik ben dan al 5 jaar zelfstandig ondernemer, maar ik heb eigenlijk pas sinds een jaar of 2 daarvan echt focus. Het voelt dus alsof ik nog maar net begonnen ben. Toch ben ik toe aan een ‘frisse start’ en 2023 is daar voor mij het perfecte moment voor.

Waarom een frisse start?

Misschien moet ik dat even toelichten…

Ik werk part time als administratief medewerker en dat geeft een fijne zekerheid qua financieel inkomen. Zó fijn, dat ik nog weinig druk heb gevoeld wat betreft de inkomsten uit mijn bedrijf. Alles wat ik omzette, was een leuk extraatje. En dat heeft er indirect voor gezorgd dat ik in verhouding weinig energie heb gestoken in Drit. Eigenlijk zonde, want het is en blijft mijn droom om er van rond te kunnen komen.

Waarom 2023 de perfecte tijd is om daar verandering in te brengen? Ik ben toe aan méér. En ik moet vanaf aankomend jaar mijn studieschuld gaan afbetalen, wat een extra financiële druk oplevert. Ik red het allemaal en ik kan prima leven op deze manier, maar ik wil die studieschuld het liefst zo snel mogelijk weggewerkt hebben. Zeker met het oog op de aankomende renteverhoging.

Dus ik wil méér met Drit en dat ga ik dit jaar doen. Deze blog is een goede stok achter de deur.

Een vraag aan jullie

Dat kan ik niet alleen. Want zonder jullie bestellingen en jullie waardering ben ik nergens. Ik kan een product heel tof en leuk vinden, maar als jullie het niks vinden heeft het geen zin om het te gaan maken. Daarom bij deze een open oproep: wat zijn producten die je nog graag van mij zou willen zien het komende jaar (en verder in de toekomst)? Ik hoor jullie suggesties graag. Dat mag als reactie onder deze blog, of per mail, of via DM op Instagram. Allemaal goed!

De plannen tot nu toe

Ik heb sowieso al wat hele leuke plannen voor het komende jaar, dus daar kunnen jullie in ieder geval zeker van zijn.

Er zijn een aantal producten die ik nog graag zou willen maken en toevoegen aan de shop, waar ik dit jaar maar eens werk van ga maken. Daarnaast zou ik ook graag meer seizoens gerelateerde producten willen toevoegen. Zoals speciale producten voor bijvoorbeeld Sinterklaas en kerst etc. Wat allemaal precies en of al mijn plannen wel haalbaar zijn, weet ik nog niet. Daarom hoor ik ook heel graag wat jullie wensen zijn en welke producten jullie nou nog echt missen.

Tot slot komen er echt een heleboel leuke (win)acties aan. Dus… hou vooral mijn Instagram, Facebook of website in de gaten om op de hoogte te blijven en niks te missen van mijn frisse start!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *