Mijn producten liggen in een winkel!

Ik heb groot en héél leuk nieuws! Toen ik een jaar geleden mijn eerste fysieke producten uitbracht via mijn eigen shop had ik nooit verwacht dat ze ooit echt in een winkel zouden komen te liggen. En toch gaat dat nu gebeuren, wow! En dat is stiekem toch wel een beetje een droom die uitkomt. 

Happy in Preloved

Mijn kaarten en posters zijn vanaf zaterdag 2 april 2022 te koop bij Happy in Preloved in Cuijk! 

Happy in Preloved is een concept store met tweedehands positie-, kinder- en babykleding én producten van allerlei hele toffe lokale makers en ondernemers. Vergeet vooral niet HiP te volgen op Instagram en/of Facebook om op de hoogte te blijven van alle toffe dingen die ze verkopen. 

Kaartenrek gevuld met wenskaarten in de winkel

Ik vind het zó gaaf om m’n producten daadwerkelijk in een winkel te zien liggen en kan niet wachten om zo mijn illustraties bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen. Dus wil je een kaartje of poster van mij kopen en woon je in de buurt van Cuijk? Kom dan vooral een keertje langs.

Wil je mijn producten ook in jouw winkel hebben liggen? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *