Ik ben vanaf nu ook te vinden bij Things Concept Store!

Een paar maanden terug deelde ik dat ik voor het allereerst ooit in een winkel zou komen te liggen. Inmiddels is daar alweer een tweede winkel bijgekomen en ik kan niet blijer zijn. De droom om ooit rond te kunnen komen van mijn eigen bedrijf komt zo steeds ietsje dichter bij!

Things Concept Store

Stiekem ben ik een beetje laat met deze blog, want eigenlijk lig ik al sinds de opening van Things op 10 september in de winkel. Maar beter laat dan nooit toch? Mijn kaarten en een paar exclusieve posters zijn vanaf nu ook te koop bij Things Concept Store in Cuijk! 

Things Concept Store is, zoals de naam al zegt, een concept store met echt van alles en nog wat. Van tweedehands en nieuwe kleding tot te gekke accessoires voor in huis. En van sieraden tot mijn leuke kaarten. Het is echt een hele toffe winkel geworden en het is het zeker waard om een keer naar binnen te stappen.

Vergeet vooral niet Things te volgen op Instagram en/of Facebook om op de hoogte te blijven van alle toffe dingen die ze verkopen. 

Kom je binnenkort een keer langs?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *