Mijn 2020 als illustrator in Instagram posts

2020 was voor iedereen een gek jaar. Naast de enorme dieptepunten van dit jaar heb ik ook een aantal hele mooie hoogtepunten gehad. In deze blog zie je mijn 2020 als illustrator in Instagram posts.

Tv karakters in mijn stijl

2020 is het jaar waarin ik bekende tv karakters in mijn stijl tekende. Kijk dan hoe leuk!

Vintage meisjes

2020 is het jaar waarin ik oefende met het tekenen van vintage meisjes in mijn stijl en daar best een beetje trots op was.

Corona

2020 is het jaar waarin het Corona virus om de hoek kwam kijken. Wat een jaar… Veel liefde aan iedereen!

Doodles

2020 is het jaar waarin ik doodles ben gaan maken en er achter kwam dat het héél ontspannend is!

Afstuderen met ‘Schaap lekker!’

2020 is het jaar dat voor mij helemaal in het teken stond van afstuderen met mijn prentenboek ‘Schaap lekker!’. Hier zie je mij bezig met een van de prenten uit het boek.

Harry Potter

2020 is het jaar waarin ik nóg meer bekende tv karakters in mijn stijl tekende. Want eerlijk, Harry Potter kon echt niet ontbreken in dat rijtje.

Redraw

2020 is het jaar dat ik weer zo veel leerde als illustrator en dat wilde vergelijken door een illustratie opnieuw te tekenen. Zie hieronder het resultaat en klik vooral even op het pijltje naar rechts als je wilt zien welke illustratie ik opnieuw heb getekend.

‘Schaap lekker!’ het boek

2020 is het jaar waarin ik mijn prentenboek ‘Schaap lekker!’ af maakte. Wat ben ik trots op het eindresultaat!

Afgestudeerd!

2020 is het jaar dat ik afstudeerde met een 9!!! Dankzij alle lieve karakters uit ‘Schaap lekker!’ natuurlijk.

‘Het verhaal van de kok’

2020 is het jaar dat ik nog een prentenboek maakte als verassing voor mijn familie. Meer weten over waarom dit een verassing was? Klik dan even op het bericht, daar leg ik het je uit.

Lily

2020 is het jaar waarin mijn oc Lily haar opmars heeft gemaakt. Ik ben fan! Jij ook?

Oefenen met dieren

2020 is het jaar waarin ik besloot meer dieren te gaan tekenen en dat ook deed.

Starten met mijn 4de prentenboek

2020 is het jaar waarin ik aan mijn 4de prentenboek ben begonnen. Een idee dat al jaren door mijn hoofd rond spookt gaat nu werkelijkheid worden, woehoe!

Dieren portret in een andere stijl

2020 is het jaar waarin ik de drang begon te voelen om weer eens wat hele andere stijlen uit te proberen. Met behulp van de allerliefste hond op de wereld maakt ik dit portret. Wat vind je van de stijl?

Lily’s kleurboek

2020 is het jaar waarin ik mijn webshop opende en daar mijn eerste producten als illustrator op plaatste. Zoals dit GRATIS kleurboek van Lily.

Alweer 24 jaar oud

2020 is het jaar waarin ik 24 werd. Pfoe, wat vliegt de tijd toch…

‘Wie is de mol?’ portretten

2020 is het jaar waarin ik portretten van alle ‘Wie is de mol?’ kandidaten maakte én voor het eerst in mijn leven de mol goed had geraden. Tijd voor een feestje!

Het grote kleurboek

2020 is het jaar waarin ik een héél groot digitaal kleurboek maakte. Wat een leuk eindresultaat is het geworden! Hij is voor een heel zacht prijsje te krijgen via mijn shop. Benieuwd geworden? Klik dan hier.

Familie portret

2020 is het jaar dat ik voor kerst weer een familie portret maakte. Wat een verschil met die van vorig jaar zeg! En wat ben ik weer dankbaar voor mijn lieve familie! ❤️

Gelukkig nieuwjaar!

Vanwege het bizarre jaar dat we achter de rug hebben, hoop ik des te meer dat het aankomende jaar mooier, gezonder en gelukkiger gaat zijn dan dit jaar! ⭐️ Wat betreft mijn jaar als illustrator hoop ik op een net zo’n mooi jaar als deze. Want het was echt weer een feestje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *