365 days drawing challenge: februari

Als goed voornemen van dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om voor een jaar lang elke dag iets te tekenen. Wat het precies is maakt niks uit. Van volledige illustraties tot mini schetsen; als ik maar even die pen vast heb gehad. Het leek me leuk om de voortgang ook op mijn blog te delen, dus dat ga ik nu per maand doen! In deze blog vind je de hoogtepunten van februari.

1 februari 2021: Anna en Kuif

Ik wilde al een poosje een oud karakter van mij opnieuw tekenen en vandaag was daar de perfecte dag voor. ? Hier zijn Anna en Kuif, de karakters uit het eerste echte prentenboek dat ik maakte. Maar dan hoe ik ze nu zou tekenen natuurlijk haha (SWIPE voor de before). Wat een verschil hè! 2 jaar geleden had ik nooit verwacht dat ik zo ver zou komen. Ik ben trots. En wie weet besluit ik wel om het hele boek nog een keer opnieuw te illustreren. Ik vind het verhaal namelijk nog steeds onwijs leuk! ?

3 februari 2021: Muzikale reus

Ik heb zoooo veel plezier gehad met deze illustratie! Ik wist van tevoren totaal niet waar hij zou eindigen, maar ik moet zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. Dit is mijn reus voor #drawmoor van @beckamoor. De prompt van deze week was: ”A giant is playing a musical instrument to a captive audience.” Ik vind ‘m zo leuk dat ik ‘m misschien in de toekomst nog wel een keer laat terugkomen. ?

6 februari 2021: Fantasie

Voor de #2021inspiratieprompts van deze week kreeg ik de challenge om een illustratie te maken met de prompts regenboog, trui en klimmen. Een hele uitdaging moet ik zeggen! Al maak ik het mezelf misschien ook wel moeilijk door er een verhaal van te willen maken. ? Maar goed, dit is dus mijn eindresultaat! I like it.

8 februari 2021: Boos, vliegen en aardbei

De prompts van deze week voor @fridaydoodleclub waren: boos, vliegen en aardbei. Heel wat anders dan wat ik normaal maak, maar o zo leuk. Heb jij de vliegende en boze aardbei al gespot? ?

13 februari 2021: Love birds

Ik moest en zou iets tekenen om te posten voor Valentijnsdag en dat is dit schattige vogel paartje geworden. Echte love birds nietwaar? ?

14 februari 2021: Stinkend, knuffelen en dinosaurus

Weer een geweldige challenge voor @fridaydoodleclub met deze keer de prompts: Stinkend, knuffelen en dinosaurus. ? Ik vond het zo leuk om deze schattige dino te tekenen, dat ik de rest van de dag bezig ben geweest met het maken van nog meer illustraties van hem. Benieuwd hoe die zijn geworden? Ga dan naar mijn Instagram. ?

16 februari 2021: Spookverhalen

Ik heb weer lekker geëxperimenteerd met de prompt voor #drawmoor van @beckamoor van deze week! De prompt was: “identical twins reading spooky stories to each other by the fireside.” ? Ik begin het steeds leuker te vinden om gebruik te maken van mixed media in mijn illustraties. Ook al is het digitale mixed media haha!

19 februari 2021: Slim, tuinieren en astronaut

Wow, deze illustratie maakte ik op dag 50 van deze challenge. Voor deze speciale dag heb ik een illustratie gemaakt met de prompts van deze week voor @fridaydoodleclub: slim, tuinieren en astronaut. Hoewel ik behoorlijk heb geworsteld met de kleuren, vind ik hem uiteindelijk erg leuk geworden. ?

24 februari 2021: Kikker, bril en vogel

Weer een prompt challenge voor deze dag! Het is er weer eens eentje voor #2021inspiratieprompts. Deze keer waren de prompts: kikker, bril en vogel. Daar is dit super schattige en nerdy kikker karakter uitgekomen en ik ben verliefd! ? Heb jij de vogel al gespot?

Ben je benieuwd naar alle illustraties die ik maakte deze maand? Volg me dan op Instagram, daar post ik ze (bijna) allemaal! Oh en wil je voor jezelf of voor je bedrijf ook een toffe illustratie door mij laten maken? Neem dan contact met mij op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *